Køreskole i Aarhus

Tip Top Trafiks køreskole i Aarhus åbnede dørene for første gang i 1999 og har siden været den mest populære køreskole i Aarhus. Køreskolen er beliggende i det centrale Aarhus – blot 1 km. fra Aarhus banegård. Her kan du tage kørekort til almindelig bil, til bil med automatgear samt generhverve dit kørekort.

Holdstart i Aarhus: 31. 10. 2023 kl. 18:00

Tilmeld dig 1. teorilektion i Aarhus - helt gratis

Vores køreskole i Aarhus tilbyder følgende

Køreskolen i Aarhus underviser med udgangspunkt i dine behov

Hos Tip Top Trafik i Aarhus er du 1. prioritet

Hos Tip Top Trafik i Aarhus er vi kun tilfredse når vores elever er tilfredse! Vores mission er at vejlede dig sikkert og trygt gennem hele kørekortforløbet. Vi leverer omfattende undervisning i færdselsregler, lovgivning og køreteknik for at sikre, at du som elev får den nødvendige viden til at bestå både teoriprøven og den praktiske køreprøve. Vores teori- og kørelektioner er altid nøje tilrettelagt ud fra dine individuelle behov.

Vi har Danmarks største teoriprogram

Vi har Danmarks største teoriprogram. Dermed har du mulighed for f.eks. at tage din første gratis teoriundervisning i Aarhus, og derefter kan du via vores webportal TeoriHold.dk sammensætte dit undervisningsforløb – præcis hvor og hvornår det passer dig. Det er også muligt, at tilvælge vores turboforløb – uden yderligere omkostninger. Du bestemmer selv – vores udgangspunkt er at du skal være tryg og tilfreds!