Køreskole i Næstved

Køreskolen Skyum & Andersen i Næstved er en del af Tip Top Trafik. På køreskolen bydes du indenfor til et spændende teoriforløb som gør dig fuldstændig klar til at komme ud og være trafikant på vejene. Vores lovpakke til bil kommer med ubegrænset teoriundervisning, en tur på manøvrebane og glatbane med dygtige fagfolk samt køretimer.

Skyum & Andersens hjemmeside
Køreskole i Næstved

Hvad tilbyder vores køreskole i Næstved

Køreskolen Skyum & Andersen i Næstved tilpasser forløbet efter dine behov

Det kan godt være svært, at få tid til det hele. Specielt hvis alt køreundervisningen er fastlagt og du er tvunget til at møde op på bestemte tidspunkter. Derfor er det ikke den tilgang vi har. Hos Skyum & Andersen i Næstved tilpasser vi alt efter dine behov. Det sikrer nemlig, at du får en så god oplevelse som muligt. Du kan helt selv planlægge, hvornår du skal have undervisning. 

Vores lovpakke til kørekort indeholder alt hvad du har brug for at lære i forhold til at bestå køre- og teoriprøven. 

Hos Skyum & Andersen i Næstved går vi målrettet efter at tage dig gennem hele processen således at du bliver klar til at køre bil. Vi arbejder efter at skabe en enkel og effektiv undervisning, og ikke mindst at tage dig sikkert gennem et spændende og sjovt forløb, så det bliver en leg for dig, at blive klar til at få et kørekort.

Teoriundervisning skræddersyet til dine behov

Tag din første gratis teoriundervisning i Næstved. Efterfølgende kan du via vores webportal Teorihold.dk sammensætte din teoriundervisning – lige præcis som det passer dig. Du kan eksempelvis tage de første 2 lektioner på Frederiksberg – og derefter lektion 3 i Næstved etcetera. Du kan også vælge vores lynkursus, som ikke koster mere end det normale kursus.