Den elektroniske lektionsplan

Med vores køreskole-app “den elektroniske lektionsplan” får du hurtigt et nemt og overskueligt overblik over hele dit kørekortforløb – din vej til kørekortet er med denne app gjort endnu mere smidig, behagelig og overskuelig!

Download køreskole-appen
Download appen og udfyld formularen

Tilmeld dig et hold, download appen og udfyld formularen

For at komme i gang skal du først og fremmest være tilmeldt holdstart i en af vores køreskoleafdelinger. Dernæst kan du hente appen i Google Play eller i App Store, udfylde formularen med navn og e-mailadresse – og så er du i gang!
Med køreskole-appen får du adgang til at håndtere dit kørekortforløb digitalt.

Hvad kan du bruge køreskole-appen til?

Med køreskole-appen vil der være færre fysiske dokumenter at holde styr på gennem hele dit kørekortforløb! Appen giver dig nemlig mulighed for at se dine planlagte kørelektioner og teorimoduler, samt følge dine fremskridt – alt sammen direkte fra din smartphone. Du vil altid have et klart og overskueligt overblik over hele dit kørekortforløb. Når teoriprøven og den praktiske prøve nærmer sig, skal du blot huske at medbringe din elektroniske lektionsplan og din P23-ansøgning.

Hvad kan du bruge køreskole-appen til?
Din kalender for hele forløbet!

Din kalender for hele forløbet!

Du kan nemt holde styr alle dine aktiviteter – modtage påmindelser om kommende lektioner, kørelektioner eller banekørsler. Således kan du forblive organiseret og dermed blive super klar til teoriprøven og til den praktiske prøve.

Hvordan bruger jeg køreskole-appen?

I samarbejde med din kørelærer vil I efter hvert undervisningsmodul underskrive den elektroniske lektionsplan – dette dokumenterer nemlig, hvilke undervisningsmoduler du har opnået færdigheder inden for. Samtidig dokumenterer det, at du har opnået færdigheder inden for alle kategorier du skal, og at du har deltaget og gennemført alle aktiviteter på manøvrebanen og køreteknisk anlæg. Når du skal til teoriprøve og til den praktiske prøve skal du blot fremvise din elektroniske lektionsplan og din P23-ansøgning – i underskrevet form.

Hvordan bruger jeg køreskole-appen?
Sikkerhed samt databeskyttelse ved brug af appen

Sikkerhed samt databeskyttelse ved brug af appen

Den elektroniske lektionsplan indeholder personlige oplysninger, og derfor er køreskoleplatformen udviklet og designet sådan at den overholder alle relevante databeskyttelseslove og -bestemmelser. Dette sikrer at dine oplysninger ikke deles med tredjepart – og dermed forbliver alle dine oplysninger private og beskyttet.

Appen der er designet til at hjælpe dig!

Køreskole-appen er designet til at være din ultimative følgesvend på din rejse mod kørekortet. Med et intuitivt brugerinterface giver køreskole-appen dig mulighed for at administrere din teori- og køreundervisning, banekørsler samt prøver på en nem og overskuelig måde fra din smartphone. Med køreskole-appen har du altid alle oplysninger om dit kørekortforløb – lige ved hånden!

Appen der er designet til at hjælpe dig!