Køreskole i Holte

Tip Top Trafiks køreskole i Holte er beliggende på Øverødvej 7 – kun 600 m fra Holte station. Her kan du tage kørekort til bil med eller uden automatgear og generhverve dit kørekort.

Holdstart i Holte: 12. 08. 2024 kl. 17:00

Tilmeld dig 1. teorilektion i Holte - helt gratis

Vores køreskole i Holte tilbyder følgende

Dit kørekortforløb – lige ved hånden

Med den elektroniske lektionsplan får du en optimal kørekortoplevelse!

Download køreskole-appen Læs mere om den elektroniske lektionsplan
Den elektroniske lektionsplan

Hos Tip Top Trafik® i Holte er det altid dig der er i fokus

En køreskole, hvor du er i centrum!

Tip Top Trafiks målsætning er at ledsage dig trygt og sikkert gennem hele kørekortforløbet. Vi tilbyder omhyggelig undervisning i både færdselsregler, lovgivning og køreteknik – dermed sikrer du som elev at blive introduceret til al den nødvendige viden for at bestå både teoriprøven og den praktiske prøve. I teorilokalerne har vi installeret biografsæder – da de ikke kun er behagelige at sidde i, de er også designet til at støtte din ryg og forbedre siddekomforten i længere tid ad gangen – hvilket gør din vej til kørekortet både sjovere og mere behagelig.

Tip Top Trafik® tilbyder dig Danmarks største teoriprogram

Når du tager dit kørekort hos os er 1. teorilektion altid gratis – og med Danmarks største teoriprogram er det muligt for dig at flekse mellem vores 10 afdelinger. Du kan for eksempel tage din 1. gratis teorilektion i Holte – og derefter kan du via vores webportal TeoriHold.dk sammensætte dit eget teoriforløb – præcis som det passer dig. Det er også muligt, at vælge vores lynkursus – uden tillæg.