Lise Harring

Lise har arbejdet som kørelærer siden 1987 – og har ry for at være en meget engageret og passioneret kørelærer. Hendes positive tilgang til undervisningen vil med sikkerhed hjælpe dig til at blive klar til din teori- og køreprøve.

Jeanne Kjær Birch

Jeanne blev uddannet kørelærer i 2012. Hun er en glad, engageret og tålmodig kørelærer – som gennem en anerkendende tilgang hjælper alle sine elever gennem hele kørekort forløbet

René Holmberg

René har mere end 30 års erfaring som kørelærer. Han er venlig, tålmodig og har særdeles gode pædagogiske evner – hvilket gør ham enormt dygtig til at håndtere de elever, som er særligt nervøse.

Lotte Knoblauch

Lotte har arbejdet som kørelærer siden 2012. Hun er en engageret og dygtig kørelærer – både hvad angår teori og køreundervisning. Endvidere er Lotte uddannet coach – hvilket bliver tydeligt når Lotte motiverer køreskole eleverne til at opnå deres mål.

Jacob Riis

Jacob har været kørelærer siden 1994. Han underviser teoretisk og praktisk til både bil og motorcykel. Hans mange års erfaring med undervisning gør ham til en særdeles dygtig kørelærer med en høj faglighed.

Allan Resendorf

Allan blev uddannet kørelærer i 2013. Han har en stor passion for at lære køre faget fra sig – og er yderst rar og imødekommende, både som underviser i teorilokalet og som kørelærer.

Anders Krag

Anders blev uddannet kørelærer i 2006. Han arbejder både med teori- og køreundervisning. Hans fokusområde er teorien – da han mener at dette danner grundlag for elevernes fremtidige trafikadfærd.

Svend Christensen

Svend blev uddannet kørelærer i 1998, dette har givet ham en masse erfaring hvad angår mennesker – men så sandelig også alt det køretekniske. Svend er en tålmodig, punktlig og engageret kørelærer.

Frank Hansen

Frank har været kørelærer siden 2018. Han er en udadvendt, venlig og professionel kørelærer – som hjælper dig sikkert gennem hele kørekort forløbet – både teoretisk og praktisk.

Hans Beyer

Hans er en tålmodig og fleksibel kørelærer, hvis mål er at føre dig sikkert igennem hele forløbet – frem til du står med dit kørekort i hånden.

Ivan Lorentzen

En erfaren og udadvendt kørelærer? Tjek! Ivan blev færdiguddannet kørelærer i 1996 og har med sine mange års erfaring med forskellige elever en helt unik tilgang – mærk engagementet og bliv hurtigt klar til vejene.

Morten Tindal Madsen

Morten er en smilende kørelærer, som giver et frisk pust, så du er helt klar til din kommende køretime. Som tålmodig nordjyde er han nede på jorden, så du på afslappet og rolig vis får erhvervet dig dit nye kørekort.

Henrik Bo Jensen

Med en afsluttet uddannelse som kørelærer i 2016 hjælper Henrik dig sikkert og med en stor portion tålmodighed hele vejen i hus med dit nye kørekort – bliv en haj både på vejene og i teorilokalet.

Michael Sindesen

Når du skal tage kørekort, er det vigtigt med tålmodighed og positiv indlæring – og det forstår Michael! Vælg mellem manuelt eller automatgear hos Michael, som i mere end 30 år har hjulpet sine elever solidt i mål.

Stig Søndergår

Stig blev uddannet kørelærer i 1998 og har sidenhen hjulpet adskillige elever på en sikker vej mod kørekortet, hvor han siden år 2000 har været hos Tip Top Trafik. Dette giver en god base af både erfaring og struktur.

Vi opdaterer løbende denne side.