Jacob

Kørelærer

Jacob har været kørelærer siden 1994. Han underviser teoretisk og praktisk til både bil og motorcykel. Hans mange års erfaring med undervisning gør ham til en særdeles dygtig kørelærer med en høj faglighed. Mød Jacob i videoen “teknisk gennemgang af bil”.

Jeanne

Kørelærer

Jeanne blev uddannet kørelærer i 2012. Hun er en glad, engageret og tålmodig kørelærer – som gennem en anerkendende tilgang hjælper alle sine elever gennem hele kørekortforløbet. Mød Jeanne i videoen “sådan vælger du den rigtige køreskole i København og Aarhus”.

Henrik

Kørelærer

Med en afsluttet uddannelse som kørelærer i 2016 hjælper Henrik dig sikkert og med en stor portion tålmodighed hele vejen i hus med dit nye kørekort – bliv en haj både på vejene og i teorilokalet.

Carolina

Kørelærer

Carolina arbejder altid med udgangspunkt i at den enkelte elev skal føle sig tryg, hørt og forstået – da hun ved at dette er med til at skabe de bedste betingelser for læringen. Hun har arbejdet i bilbranchen i mange år og så ved hun alt om bilens teknik – så du kan trygt stole på at Carolina kan hjælpe dig på alle fronter når det kommer til dit kørekortforløb.

Carolinas bil

Lise

Kørelærer

Lise har arbejdet som kørelærer siden 1987 – og har ry for at være en meget engageret og passioneret kørelærer. Hendes positive tilgang til undervisningen vil med sikkerhed hjælpe dig til at blive klar til din teori- og køreprøve.

Thomas

Kørelærer

Efter sin uddannelse som kørelærer i 2019 har Thomas lige siden været hos Tip Top Trafik. For Thomas er det vigtigt at hver elev føler sig set og forstået, hvorfor han går op i at tilpasse undervisningen individuelt. Mød Thomas i videoen “Lær at køre i en rundkørsel når du tager kørekort til bil.

Michael

Kørelærer

Når du skal tage kørekort, er det vigtigt med tålmodighed og positiv indlæring – og det forstår Michael! Vælg mellem manuelt eller automatgear hos Michael, som i mere end 30 år har hjulpet sine elever solidt i mål.

Allan

Kørelærer

Allan blev uddannet kørelærer i 2013. Han har en stor passion for at lære køre faget fra sig – og er yderst rar og imødekommende, både som underviser i teorilokalet og som kørelærer.

Frank

Kørelærer

Frank har været kørelærer siden 2018. Han er en udadvendt, venlig og professionel kørelærer – som hjælper dig sikkert gennem hele kørekortforløbet – både teoretisk og praktisk.

René

Kørelærer

René har mere end 30 års erfaring som kørelærer. Han er venlig, tålmodig og har særdeles gode pædagogiske evner – hvilket gør ham enormt dygtig til at håndtere de elever, som er særligt nervøse. Mød René i videoen sådan parallelparkerer du”.

Ivan

Kørelærer

En erfaren og udadvendt kørelærer? Tjek! Ivan blev færdiguddannet kørelærer i 1996 og har med sine mange års erfaring med forskellige elever en helt unik tilgang – mærk engagementet og bliv hurtigt klar til vejene.

Svend

Kørelærer

Svend blev uddannet kørelærer i 1998, dette har givet ham en masse erfaring hvad angår mennesker – men så sandelig også alt det køretekniske. Svend er en tålmodig, punktlig og engageret kørelærer.

Anders

Kørelærer

Anders blev uddannet kørelærer i 2006. Han arbejder både med teori- og køreundervisning. Hans fokusområde er teorien – da han mener at dette danner grundlag for elevernes fremtidige trafikadfærd.

Jan

Kørelærer

Hvis du søger en positiv, rummelig og forstående kørelærer, så er Jan helt sikkert et godt match! Jan har stor erfaring og kan hurtigt lære dig at køre bil på ordentlig og selvsikker vis.

Stig

Kørelærer

Stig blev uddannet kørelærer i 1998 og har sidenhen hjulpet adskillige elever på en sikker vej mod kørekortet, hvor han siden år 2000 har været hos Tip Top Trafik. Dette giver en god base af både erfaring og struktur.

Steen

Kørelærer

Sten er en kørelærer, som adskiller sig fra mange andre ved også at være uddannet førstehjælpsinstruktør. Med Sten kommer du sikkert i mål med kørekortet og kan undervejs drage fordel af hans pædagogiske evner.

Niels

Kørelærer

Niels er meget engageret og anerkendende over for alle sine elever. Han tilrettelægger undervisningen med udgangspunkt i at være tydelig, pædagogisk og meget opmærksom på hvad der fungerer og ikke fungerer for den enkelte elev.

Robbin

Kørelærer

Robbin har arbejdet som kørelærer siden 2012. Videre har han uddannet sig som særligt godkendt kørelærer, og er på imponerende vis blevet kåret til Danmarks bedste kørelærer 5 år i træk.