Køreskole i Brønshøj

Stjernqvist køreskole i Brønshøj har eksisteret siden 1957 – og i 2016 blev køreskolen en del af Tip Top Trafik®. Køreskolen er beliggende på Frederikssundsvej 114 – og tilbyder en lang række kørekortprodukter såsom kørekort til bil, trailer og lastbil. Derudover kan du også uddanne dig til kørelærer – med jobgaranti!

Holdstart i Brønshøj: 06. 03. 2024 kl. 16:30

Tilmeld dig 1. teorilektion til bil i Brønshøj - helt gratis

Hvad tilbyder vores køreskole i Brønshøj

Tilpasset undervisning

Køreskolen i Brønshøj tilpasser undervisningen til dine behov

Vores køreskole i Brønshøj har i mere end 65 år hjulpet tusindvis af køreelever til at blive dygtige og sikre bilister på vejene. Denne solide erfaring gør, at vi ved hvad der skal til for at skabe et motiverende og positivt undervisningsmiljø – nemlig dygtige og erfarne kørelærere, gode og sikre biler og muligheden for at sammensætte eget teoriforløb. Dertil tilpasser vi altid undervisningen så den passer til dine individuelle behov – så vi ved at du får al den information du skal have for at bestå både teoriprøve og den praktiske prøve.

Vi har Danmarks største teoriprogram

Du kan via vores webportal Teorihold.dk selv sammensætte dit teoriforløb – præcis hvor og hvornår det passer dig. Det er for eksempel en mulighed, at tage 2 lektioner i Brønshøj og derefter tage den 3. på Frederiksberg etcetera – du vælger selv. Videre har du mulighed for at vælge at tage dit kørekort til bil som lynkursus – uden at skulle betale ekstra.