Køreskole i Brønshøj

Stjernqvist køreskole i Brønshøj har eksisteret siden 1957 – og i 2016 blev køreskolen en del af Tip Top Trafik®. Køreskolen er beliggende på Frederikssundsvej 114 – og tilbyder en lang række kørekortprodukter såsom kørekort til bil, generhvervelse af kørekort og kørelærerefteruddannelsen. Derudover kan du uddanne dig til kørelærer – med jobgaranti!

Holdstart i Brønshøj: 27. 06. 2024 kl. 16:30

Tilmeld dig 1. teorilektion til bil i Brønshøj - helt gratis

Hvad tilbyder vores køreskole i Brønshøj

Dit kørekortforløb – lige ved hånden

Med den elektroniske lektionsplan får du det maksimale ud af dit kørekortforløb.

Download køreskole-appen Læs mere om den elektroniske lektionsplan
Den elektroniske lektionsplan

Tilpasset undervisning

Køreskolen i Brønshøj tilpasser undervisningen til dine behov

Vores køreskole i Brønshøj har i mere end 65 år hjulpet tusindvis af køreelever til at blive dygtige og sikre bilister på vejene. Denne solide erfaring gør, at vi ved hvad der skal til for at skabe et motiverende og positivt undervisningsmiljø – nemlig dygtige og erfarne kørelærere, gode og sikre biler og muligheden for at sammensætte eget teoriforløb. Dertil tilpasser vi altid undervisningen så den passer til dine individuelle behov – så vi ved at du får al den information du skal have for at bestå både teoriprøve og den praktiske prøve.

Vi har Danmarks største teoriprogram

Når du tager dit kørekort hos os er 1. teorilektion altid gratis – og med Danmarks største teoriprogram er det muligt for dig at flekse mellem vores 10 afdelinger. Du kan for eksempel tage din 1. gratis teorilektion i Brønshøj – og derefter kan du via vores webportal TeoriHold.dk sammensætte dit eget teoriforløb – præcis som det passer dig. Det er også muligt, at vælge vores lynkursus – uden tillæg.