Køreskole i Gentofte

Tip Top Trafiks køreskole i Gentofte åbnede dørene for første gang i 2003 og har siden været den mest populære køreskole i Gentofte. Køreskolen er beliggende på Baunegårdsvej 4 – kun 1 km. fra Gentofte station. Her kan du tage kørekort til almindelig bil, til bil med automatgear samt generhverve dit kørekort.

Holdstart i Gentofte: 07. 05. 2024 kl. 17:00

Tilmeld dig 1. teorilektion i Gentofte - helt gratis

Vores køreskole i Gentofte tilbyder følgende

Dit kørekortforløb – lige ved hånden

Med den elektroniske lektionsplan får du en optimal kørekortoplevelse!

Download køreskole-appen Læs mere om den elektroniske lektionsplan
Den elektroniske lektionsplan

Køreskolen i Gentofte har altid dig i fokus

Du er altid i fokus hos Tip Top Trafik® i Gentofte

Tip Top Trafiks mission er at guide dig sikkert og trygt gennem hele kørekortforløbet. Vi tilbyder grundig undervisning i færdselsregler, lovgivning og kørsel – og sikrer dermed at du som elev bliver præsenteret for al den viden du har brug for, for at bestå både teoriprøven og den praktiske prøve. Ydermere bliver alle teori- og kørelektioner planlagt med udgangspunkt i dine behov.

Vi tilbyder dig Danmarks største teoriprogram

Tag din første gratis teoriundervisning i Gentofte. Derefter kan du via vores webportal TeoriHold.dk sammensætte dit undervisningsforløb – præcis hvor og hvornår det passer dig. Du kan eksempelvis tage de første teorilektioner i Gentofte – og derefter på Amager etcetera. Det er også muligt, at tilvælge vores lynkursus – uden yderligere omkostninger.