Om Tip Top Trafik®

Hvem er Tip Top Trafik®

Tip Top Trafik® har siden 1990 været drevet af det venlige og imødekommende ægtepar Lis og Niels Andersen.

Tip Top Trafiks mission 

Missionen har fra starten været at skabe en køreskole hvor gennemsigtighed, fleksibilitet og fokus på elevens behov er i højsædet – dette skal tydeliggøres ved at vi vil levere Danmarks højeste beståelsesprocent. Videre er Tip Top Trafiks mission at skabe et kørekortprodukt hvor ingen overraskes af skjulte gebyrer og ekstra omkostninger.  

Tip Top Trafiks vision 

Visionen er at uddanne hensynsfulde trafikanter som kan og vil færdes sikkert i trafikken og udvise respekt for deres medtrafikanter – og dermed være med til at danne grundlag for en bedre trafiksikkerhed i Danmark.

Om Tip Top Trafik

Mere om Tip Top Trafik®

1990

Den 10. juni 1990 startede vi køreskolen Tip Top Trafik® – og første teorihold så dagens lys i en lejlighed på Vesterbrogade i København. Dette blev en stor succes, hvorfor vi efter kort tid flyttede til egne lokaler på Frederiksberg. Vores mission har helt fra begyndelsen været høj faglighed, sikkerhed og fokus på den enkelte elevs behov. Til vores store glæde fik vi en solid kundekreds, som i dag sender deres egne børn til Tip Top Trafik®

1991

I 1991 var der stor efterspørgsel på motorcykelkørekort med samme høje faglighed og ikke mindst troværdighed som Tip Top Trafik® havde fået opbygget på markedet for kørekort til bil. Derfor forsøgte vi os med et motorcykelhold, hvilket gik over al forventning. Vi var så enormt heldige at kunderne allerede fra starten var tilfredse med den service de fik, og ikke mindst gennemsigtigheden i vores priser – hvorfor vi stadig den dag i dag tilbyder kørekort til MC med erfarne kørelærere og motorcykler af høj kvalitet.

1996

I 1996 slog vi dørene op for Tip Top Trafiks køreskole på Amager. Fra 1999 til 2002 lå vi gemt bag metrobyggeriet – og da Amagerbro metrostation åbnede i 2002 var vi så heldige at vi lå placeret præcis der hvor alle går til og fra metroen. Køreskolen på Amagerbro er placeret i hjertet af Amager og har siden 1996 været en hyggelig lille køreskole med rare og engagerede kørelærere – som altid ser frem til både teori- og køreundervisning med dig.

1998

I 1998 får Tip Top Trafik® lavet deres første reklamefilm. Se den gamle film her.

2016

I 1978 åbnede EP Køreskole og i 2016 blev EP Køreskole en del af Tip Top Trafik®. EP Køreskole er en solid og stabil køreskole som hvert år hjælper mange elever sikkert fra teori og kørsel til køreprøven. Vores værdier bygger på tillid, professionalisme og motiverende undervisning. Dertil har EP Køreskole ry for at være Farums mest loyale køreskole.

2016

Stjernqvist Køreskole i Brønshøj har eksisteret siden 1957. I 2016 blev køreskolen en integreret del af Tip Top Trafik®, hvilket kun har styrket fagligheden. Vi tilbyder  kørekort til bil, generhvervelse af kørekort til bil – og så uddanner og efteruddanner vi kørelærere. Vi er kendt for aldrig at gå på kompromis med undervisningen og vores grundlæggende principper for køreskolen omfatter tillid, professionalisme og høj faglighed.

2022

I 2022 blev Glostrup køreskole en del af Tip Top Trafik. Målet var at indføre Tip Top Trafiks stærke værdier – som blandt andet tæller høj faglighed, sikkerhed, fleksibilitet, troværdighed og gennemskuelige priser.

Læs mere om Tip Top Trafiks køreskole i Glostrup her