Om Tip Top Trafik

Hvem er Tip Top Trafik

Tip Top Trafik har siden 1990 været drevet af det venlige og imødekommende ægtepar Lis og Niels Andersen.

Tip Top Trafiks mission 

Missionen har fra starten været at skabe en køreskole hvor gennemsigtighed, fleksibilitet og fokus på elevens behov er i højsædet – dette skal tydeliggøres ved at vi vil levere Danmarks højeste beståelsesprocent. Videre er Tip Top Trafiks mission at skabe et kørekortprodukt hvor ingen overraskes af skjulte gebyrer og ekstra omkostninger.  

Tip Top Trafiks vision 

Visionen er at uddanne hensynsfulde trafikanter som kan og vil færdes sikkert i trafikken og udvise respekt for deres medtrafikanter – og dermed være med til at danne grundlag for en bedre trafiksikkerhed i Danmark.

Om Tip Top Trafik

Mere om Tip Top Trafik

1990

Den 10. juni 1990 startede vi køreskolen Tip Top Trafik – og første teorihold så dagens lys i en lejlighed på Vesterbrogade i København. Dette blev en stor succes, hvorfor vi efter kort tid flyttede til egne lokaler på Frederiksberg. Vores mission har helt fra begyndelsen været høj faglighed, sikkerhed og fokus på den enkelte elevs behov – så til vores store glæde fik vi en solid kundekreds, som i dag sender deres egne børn til Tip Top Trafik

1991

I 1991 var der stor efterspørgsel på motorcykelkørekort med samme høje faglighed og ikke mindst troværdighed som Tip Top Trafik havde fået opbygget på markedet for kørekort til bil. Derfor forsøgte vi os med et motorcykel hold, hvilket gik over al forventning. Vi var så enormt heldige at kunderne allerede fra starten var tilfredse med den service de fik, og ikke mindst gennemsigtigheden i vores priser – hvorfor vi stadig den dag i dag tilbyder kørekort til MC med erfarne kørelærere og motorcykler af høj kvalitet.

1998

I 1998 lavet Tip Top Trafik deres første reklamefilm. Se den gamle film her.