Har du brug for et førstehjælpskursus?

Obligatorisk færdselsrelateret førstehjælpskursus

Et førstehjælpskursus er obligatorisk første gang du tager kørekort til bil eller motorcykel. På førstehjælpskurset lærer du blandt andet hjertemassage og førstehjælp som er målrettet trafikuheld. Når kurset er gennemført modtager du et certificeret førstehjælpsbevis. 

Tilmeld dig et førstehjælpskursus her

Fakta om færdselsrelateret førstehjælpskursus

Hvad koster et færdselsrelateret førstehjælpskursus?

Et færdselsrelateret førstehjælpskursus koster 750 kr., og kurset udbydes af førstehjælptilkørekort.dk flere forskellige steder på Sjælland – herunder Frederiksberg, Brønshøj, Farum, Ørestaden, Ringsted og Næstved.

Tilmeld dig et førstehjælpskursus her

Har du allerede et førstehjælpskursus?

Såfremt du allerede har gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus – og derfor har et bevis fra en anden udbyder, skal du vedlægge det originale kursusbevis ved ansøgningen om kørekort til bil eller motorcykel – sammen med blandt andet din lægeattest.
Det er vigtigt at du er opmærksom på at dit kursusbevis ikke er mere end 1 år gammelt og at selve kurset har været afholdt af en instruktør som er autoriseret af Beredskabsstyrelsen.

Vi samarbejder med førstehjælptilkørekort.dk

Vi samarbejder med førstehjælptilkørekort.dk – og dette er der flere fordele ved for dig. Når du skal booke tid så du kan få dit førstehjælpsbevis – har du mulighed for at vælge præcis den dato som passer dig, og dertil har vi mulighed for at udbyde kurset på rigtig mange lokationer – så der vil helt sikkert være en tid og en lokation som passer dig. Når kurset er bestået – sørger førstehjælptilkørekort.dk for at fremsende dit førstehjælpsbevis digitalt til Borgerservice.

Hvad kan jeg forvente at lære?

På kurset undervises du af specialuddannede instruktører. Du kan forvente at lære alt det som er nødvendigt i forbindelse med at udøve færdselsrelateret førstehjælp hvis der sker en ulykke i trafikken. Når du har taget kurset kan du trygt og sikkert hjælpe dig selv og andre – og det fantastiske ved at lære førstehjælp er at du kan bruge det alle vegne hvor behovet skulle opstå – også hvis en ulykke skulle ske fx i hjemmet, på havnen, i supermarkedet – you name it! Der findes kun plusser ved at deltage i et førstehjælpskursus.

Færdselsrelateret førstehjælpskurser

Vælg selv hvor du vil tage dit førstehjælpskursus

Førstehjælpskurserne udbydes flere forskellige steder på Sjælland – deriblandt Ørestaden, Frederiksberg, Farum, Brønshøj, Næstved og Ringsted. Kurset varer 8 timer – og afholdes flere gange månedligt.

Tilmeld dig et førstehjælpskursus her