Kørekort med automatgear i Aarhus

Få en uforglemmelig kørekortoplevelse! Ta’ dit kørekort med automatgear i Aarhus i vores eldrevet Mercedes EQA. Når du tager dit kørekort med automatgear i en elbil, får du ikke kun den ultimative køreoplevelse, du gør også en forskel for miljøet.

Start med at booke 1. teorilektion - gratis

Kørekort med automatgear i Aarhus

Teoriundervisningen 

Start dit kørekortforløb ved at booke første teorilektion gratis. Efterfølgende skal du deltage i den samme teoriundervisning som ved kørekort uden automatgear. Du har mulighed for at vælge frit mellem vores 10 afdelinger, når du skal til teoriundervisning.

Køreundervisningen 

Køreundervisningen foregår i vores elbil – en Mercedes EQA. Elbilen giver dig en fantastisk køreoplevelse – den er fuldstændig lydløs, miljøvenlig, og det bliver langt nemmere for dig at lære at køre bil, da du slipper for at skulle bekymre dig om gearskift.

Hvad siger loven

Når du tager dit første kørekort med manuelt gear, får du tilladelse til at køre med begge typer gear. Men hvis du vælger at tage kørekortet med automatgear, vil der blive tilføjet en særlig kode (kode 78) på dit kørekort, hvilket betyder, at du kun må køre biler med automatgear.

Lovpakke til automatgear

13.999 Kr.

 • Rigtig teori (ubegrænset til du har bestået)
 • Lektionsplan via vores køreskole-app
 • 122 dages online teoriundervisning inklusiv 28 prøver
 • Manøvrebaneleje
 • Manøvrebanekørsel
 • Komplet køreteknisk kursus
 • 16 kørelektioner på vej á 575 Kr.

 

Tilmeld dig kørekort med automatgear

5 gode grunde til at tage kørekort med automatgear i Aarhus

 1. Rolig og behagelig kørsel: Elbiler er markant mere lydsvage end konventionelle køretøjer. Den stilhed, som elbilen giver, muliggør en behagelig og afslappende køreoplevelse uden motorstøj, så du kan nyde turen i ro og mag.
 2. Miljøvenlig kørsel: Ved at vælge en elbil bidrager du aktivt til at beskytte miljøet ved at reducere luftforurening og begrænse udledningen af CO2.
 3. Lavere driftsomkostninger: Elbiler har normalt lavere driftsomkostninger i forhold til traditionelle biler. Elektricitet er generelt billigere end brændstof, og elbiler har færre bevægelige dele, hvilket resulterer i mindre vedligeholdelse og dermed reducerede omkostninger over tid. Dette gør elbiler til en økonomisk fordelagtig transportløsning for bilister.
 4. Innovativ teknologi: Elbiler er udstyret med den seneste teknologi, herunder avancerede sikkerhedsfunktioner. Dette giver dig en moderne køreoplevelse med forbedret sikkerhed.
 5. Energieffektiv teknologi: Elbiler bruger elektricitet, der kan genereres fra vedvarende energikilder som sol- og vindenergi. Dette gør dem til en miljøvenlig transportløsning, der bidrager til bevarelse af vores naturressourcer og mindsker vores afhængighed af fossile brændstoffer.