Tip Top Trafik® udvider med ny afdeling i Holte

Ny køreskole i Holte

Tip Top Trafik® udvider med ny køreskoleafdeling i Holte – med komfortable biografsæder!

Holdstart: 12. 08. 2024 kl. 17:00

Tilmeld dig 1. teorilektion i Holte - helt gratis

Vores nye køreskoleafdeling i Holte tilbyder følgende:

Høj faglighed

Tip Top Trafik® har været en anerkendt køreskole siden 1990. Vores køreskole er synonym med høj faglighed og ekspertise. Vi sætter en ære i at levere det bedste kørekortforløb til alle vores elever. Vores dedikerede team af kørelærere har en solid baggrund inden for køreteknik og undervisning. Deres omfattende viden og erfaring sikrer, at hver lektion er velstruktureret og effektiv, hvilket resulterer i solide kørefærdigheder hos alle vores elever.
Kom og oplev hvad høj faglighed kan gøre for din læring!

Ergonomisk siddekomfort i Holte

Hos Tip Top Trafik® i Holte er din komfort og læring vores førsteprioritet, både bag rattet og til teoriundervisningen. Vi ved, at mange timer i et teorilokale kan være udfordrende, så vi har investeret i behagelige og ergonomiske biografsæder, der støtter din ryg og dermed giver dig den optimale siddekomfort.
Kom og oplev hvilken forskel, god siddekomfort kan gøre for din læring!

Indeklima

Vores teorilokaler i Holte er designet til at skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan fokusere på din læring uden distraktioner. På den måde har vi skabt de bedste betingelser for din læring – som netop starter med et godt indeklima.
Kom og oplev hvad et sundt indeklima kan gøre for din læring!

Vores kørelærere i Holte

Da vi er kendt for vores fagligt stærke og tålmodige kørelærere – har vi naturligvis heller ikke valgt at spare på dem i vores nye afdeling i Holte! Vi har, som i vores øvrige afdelinger, kun valgt at ansætte professionelle, imødekommende og tålmodige kørelærere. Med deres ekspertise og dedikation guider de alle vores elever trygt og sikkert gennem hvert trin i deres kørekortforløb.
Kom og oplev hvordan fagligt stærke, tålmodige og imødekommende kørelærere kan forbedre din læring!

Beliggenhed

Beliggende midt i Holte – blot 400 m fra Holte Midtpunkt, 600 m fra Holte station, 1 km fra Søllerød, 1,5 km fra Virum og 4 km fra Nærum og Birkerød – er vores køreskoles placering centralt placeret i Nordsjælland, hvilket gør det nemt for alle vores elever at deltage i både teori- og køreundervisning.
Du kan nemt komme til og fra køreskolen under hele kørekortforløbet!
Find vej her.

Den elektroniske lektionsplan

Med vores køreskole-app “den elektroniske lektionsplan” får du hurtigt et nemt og overskueligt overblik over hele dit kørekortforløb – din vej til kørekortet er med denne app gjort endnu mere behagelig, smidig og overskuelig!
Download køreskole-appen her.

Hos Tip Top Trafik® i Holte glæder vi os til at køre med dig!

Tilmeld dig 1. teorilektion i Holte