Køreskole i Ringsted

Skyum & Andersen køreskole i Ringsted hører under Tip Top Trafik. Her bydes du indenfor til ubegrænset teoriundervisning og vejledning af højeste kvalitet – med et hold af professionelle kørelærere. Hos køreskolen kan du tage kørekort til bil, generhverve dit kørekort, tage trailerkørekort og deltage i førstehjælpskursus.

Skyum & Andersens hjemmeside
Køreskole i Ringsted

Hvad tilbyder vores køreskole i Ringsted

Generhverv dit kørekort hos vores køreskole i Ringsted

Orienterende køreprøve

Såfremt du har fået en betinget frakendelse af dit kørekort og skal til en ny køreprøve, skal du bestille en orienterende køreprøve.

Bestil den orienterende køreprøve her

Særlig køreundervisning

Du skal gennemgå særlig køreundervisning, hvis du har fået frataget førerretten, og haft dit kørekort under 3 år.

Bestil særlig kørekortundervisning her

Køreskolen i Ringsted leverer spændende teoriundervisning i et sjovt og lærerigt miljø

Hos vores køreskole i Ringsted har vi gode teorilokaler, hvorfra vi leverer spændende teoriundervisning og vejleder dig gennem hele forløbet – vi sørger blandt andet for at du lærer alt om de danske færdselsregler. På den måde bliver du fuldstændig klar til at gå op til din teoriprøve med ro i maven. I undervisningen har vi dig i fokus og du er altid mere end velkommen til at stille spørgsmål.

Vores lovpakke til kørekort indeholder alt hvad du skal bruge for at bestå både  køre- og teoriprøven. 

Vores mål er at gøre dig til en sikker og hensynsfuld bilist. Samtidigt er vores mål også, at undervisningen altid skal være lærerig, sjov og spændende.

Teoriundervisning der passer ind i dit skema

Tag din første gratis teoriundervisning i Ringsted. Efter den første lektion er det muligt at sammensætte dit teoriundervisningen via vores webportal Teorihold.dk – præcis så det passer ind i din hverdag. Det er for eksempel en mulighed at tage de første 2 lektioner i Ringsted – og derefter 3. lektion 3 i Næstved etcetera. Vi tilbyder også lynkursus, som du kan tage uden ekstra omkostninger.