Marius tager kørekort på kun 1 måned

kørekort på kun 1 måned

Køreskoleelev slår rekord og tager kørekort på kun 1 måned – whaaaat!!!

Elev hos Tip Top Trafik slår rekorden og går til køreprøve efter kun 1 måned. Den unge og yderst ambitiøse elev Marius satte sig for at tage sit kørekort – hurtigere end alle andre…

Marius tager kørekort på kun 1 måned

Den unge og yderst ambitiøse køreskoleelev Marius satte sig for at tage sit kørekort hurtigere end alle sine venner, hvilket lykkedes ham – det tog ham nemlig kun 1 måned at opnå målet, og det må siges at være noget af en rekord.

Nøglen til succes er høj faglighed

Marius var fra starten godt klar over, at det var nødvendigt at finde en seriøs køreskole der kunne hjælpe ham til at efterleve sit mål og høje krav til sig selv. Marius vidste at opskriften på at opnå dette mål skulle bestå af høj falighed, punktlighed og ambitiøse kørerlærere.

Valg af køreskole

Marius afsøgte nettet for køreskoler som virkede seriøse, troværdige og hvis historie åbenlyst lød på mange års erfaring – alt sammen noget som Marius vidste han havde brug for, i forhold til at nå sit mål. Valget endte på køreskolen Tip Top Trafik som netop kunne sige tjek til alle hans ønsker i forhold til en køreskole.

Samspillet mellem elev og kørelærer

Marius ønskede specifikt en kørelærer som benyttede en anerkendende tilgang til sine elever – og som altid mødte sine elever med et smil, et kæmpe overskud samt en stor portion viden. Marius havde i forvejen udset sig et par kørelærere på hjemmesiden – og fik tildelt den helt rigtige kørelærer. Jeanne og Marius viste sig at være det perfekte match!

Lynkursus uden merpris og gennemsigtige priser

Det var også vigtigt for Marius at prisen var gennemsigtig, og at der ikke kom bump på vejen i form af skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter. Valget gik på at Tip Top Trafiks lynkursus kunne tilvælges gratis og at alle priserne var tydelige på hjemmesiden.

Stort teoriprogram og online teoriundervisning

En anden vigtig brik for Marius var fleksibel teoriundervisning – og herunder muligheden for selv at vælge tid og sted og sidst men ikke mindst at der var supplerende online teoriundervisning, så han kunne øve sig på alle tider af døgnet.

Vi ønsker Marius stort TILLYKKE med kørekortet:-)

Prøv om du kan slå rekorden!

Hvis du har fået blod på tanden og vil slå rekorden, så
læs mere om lynkursus uden ekstra omkostninger her.