Motorcykelsæsonen er i gang

At køre motorcykel er noget helt særligt

Det kan hurtigt lyde som en kliché, men livet på landevejen er bare noget helt særligt, når det foregår på en motorcykel. At køre motorcykel er ikke bare følelsen af frihed, men også følelsen af at være i live – en ubeskrivelig følelse, som bare skal prøves! Få luft under vingerne med et MC-kørekort fra Tip Top Trafik.

Tilmeld dig MC-kørekort her

Sammenhold, møde med andre bikere eller et familieprojekt

En motorcykel er ikke nødvendigvis et soloprojekt, mange par vælger en motorcykel hvor der er plads til begge parter med komfortable pladser og gode Intercom. Dette gør det både hyggeligt og sjovt at foretage længere ture på motorcyklen. På motorcyklen møder man ofte andre bikere – og mærker et helt andet sammenhold – end man måske er vant til. Det at køre motorcykel forbindes sjældent med en opgave, der skal gøres eller overstås, det forbindes snarere med noget man foretager for fornøjelsens skyld.

Hvornår starter motorcykelsæsonen

Motorcykelsæsonen er i fuld gang! I forsikringsbranchen siger man at motorcykelsæsonen starter den 1. marts og slutter den 30. november, men en del motorcykelentusiaster vælger at udvide deres forsikring, så de også kan køre om vinteren. Her skal der selvfølgelig tages en del ekstra hensyn til motorcyklen – men det er intet imod den glæde man opnår når man er ude at køre.

Gør MC-drømmen til virkelighed

Lige nu er det billigt at gøre drømmen om et MC-kørekort til virkelighed. Hos Tip Top Trafik får du en lovpakke til motorcykel til kun 7.999 Kr. Læs alt om MC-kørekortpriser her.

Tip Top Trafik – vi glæder os til at køre med dig.