Tag kørekort i sommerferien

Skal du ha’ kørekort i sommerferien?

Sommerferien er i gang – og hvis du stadig ikke har planlagt, hvad du skal lave, har vi et forslag til dig: Tag kørekort! Vi giver dig en uforglemmelig sommeroplevelse!

Tilmeld dig kørekort i sommerferien
Holdstart hele sommeren

Holdstart hele sommeren

Vi udbyder 13 holdstart i juli – så du kan komme i gang præcis når det passer dig. Tænk over hvor stolt du vil være af dig selv, når du har bestået både teoriprøven og den praktiske køreprøve! Det vil fremkalde følelser af selvtillid og uafhængighed, som vil følge dig hele livet.

Kørekort = frihed

Forestil dig bare, hvordan det føles at sidde bag rattet i din egen bil – cruise ned ad vejen med dine venner, familie eller på egen hånd. Med et kørekort i hånden får du ikke kun mulighed for at udforske nærområdet – du kan tage på roadtrips til spændende destinationer, du kan besøge venner og familie på en mere fleksibel måde – præcis når lysten melder sig, uden at skulle være afhængig af offentlig transport eller dine forældres kørsel.

Hvad skal du lave i sommerferien
Grib chancen - tag kørekort i sommerferien

Grib chancen – tag kørekort i sommerferien

Tilmeld dig et af vores 13 hold i løbet af juli – du er naturligvis velkommen præcis når det passer dig! En ting vi kan garantere dig er at du vil ikke fortryde det.

God sommerferie og held og lykke med dit kørekort🚗

Tilmeld dig nu – 1. teorilektion er gratis

Hvis du tilmelder dig nu, kan du nå at ta’ kørekort i sommerferien. Det er naturligvis uforpligtende at tilmelde sig og 1. teorilektion er helt gratis at deltage i.
Vælg køreskoleafdeling her