MC-kørelektioner

De første MC-kørelektioner på vej 

De første MC-kørelektioner på vejen foregår efter 3. lektion i teoriundervisningen og derefter mellem hver teorigang. Det er vigtigt at du følger den udleveret lektionsplan nøje. Såfremt en af lektionerne ikke gennemføres er det meget vigtigt at du ikke fortsætter til næste teorigang – men i stedet kan du eventuelt følge et andet hold (vi anbefaler at du taler med kørelæreren Jacob herom).

MC-kørelektioner

Lovkrav

Du skal gennemgå mindst 13 MC-kørelektioner på vejen. Videre skal de tages i den rækkefølge som er angivet i lektionsplanen. Kørelektioner har en varighed på 45 minutter og vil som oftest køres som dobbeltlektioner.

MC-udstyr

Selve motorcyklen og MC-udstyret udlånes af køreskolen – alt dette indgår naturligvis i prisen. Vi har støvler, jakker, bukser, handsker og hjelme – alt sammen fra Louis MC. Det er lovpligtigt at have godkendt MC-udstyr på til undervisningen og til den praktiske prøve. Du er naturligvis velkommen til at benytte dit eget udstyr – men det skal være godkendt.

MC-kørekortforløbet

Alle kørelektioner skal planlægges

Alle kørelektionerne skal aftales med kørelæreren Jacob. Når du og Jacob har planlagt kørelektioner – er det naturligvis muligt at aflyse disse – det skal blot senest gøres hverdagen før kørslen skulle finde sted og inden kl. 12:00. Men vi vil meget gerne vide det i så god tid som muligt, så vi kan nå at give tiden til en anden.

Er du klar til at få MC-drømmen opfyldt

Tip Top Trafik tilbyder lige nu en lovpakke til motorcykel  for kun 7.999 Kr. 
Tip Top Trafik – vi glæder os til at køre med dig.

Læs mere om lovpakke til MC her