Hvad er en glatbane

Glatbane er noget af det sidste du skal på, i dit forløb. Det er vigtigt du ikke kommer for tidligt på glatførekurset i forhold til din køreprøve. Det giver enormt meget at du sidder alene i bilen i 4 x 45 minutter. Omvendt er det også vigtigt at du ikke kommer for sent, lad der være otte til fjorten dage før køreprøven. Vi har desværre set at nogle har misset det dagen før prøven og så bliver prøven ikke til noget. 

De fleste glæder sig til at at komme på Køreteknisk anlæg, det er sjovt og udfordrende, nogle er også lidt nervøse for det og det er der bestemt ingen grund til. Det hele er naturligvis opbygget på man ikke har prøvet det før, og når man har en god instruktør der tager sig af en så bliver det en leg hvor man føler man har fået et godt udbytte med hjem.

Øvelser på glatbanen

Du skal prøve følgende:

Vejgreb og belægning, hindringer på vejen og slalom samt genvinde vejgreb efter udskridning.

Du kommer også til at prøve noget om hastighed og bremselængder og udnytte vejgrebet, du skal også lære om kørsel ud over høj vejkant samt noget om centrifugalkraft.

Køb et glatbane kursus her eller køb vores Tip Top Lovpakke til bil her hvor kørebane kurset er inklusiv.

Sådan booker du glatbane

Du skal være enig med din kørelærer om hvornår du er klar til at komme på køreteknisk anlæg, det er vigtigt for man kører seks elever på et hold, hvis man kommer for tidligt på kurset går det ud over resten af holdet.

I København får du tilsendt et link som kørelæren sender til dig når du er klar. Så booker du bare en tid der passer dig. Og møder op ved glatbanebussen på Lyshøjgårdsvej 59 i Valby. Du bliver sat af samme sted, efter kursusophør.

I Århus aftaler du det hele med kørelæren.

Kontakt oplysninger og tidsbestilling

køretekniske anlæg på Sjælland

Glatbane.dk A/S
Lundebakkevej 18 B
4684 Holmegaard.
Bestil tid på tlf: 35 36 35 36

køretekniske anlæg i Jylland

Viborg køreteknik
Ålandsvej 2
8800 Viborg
Bestil tid på tlf: 35 36 35 36

Hvad skal du være opmærksom på

Kan man risikere ikke at få underskrift efter at have været på glatbane? Ja det kan man, kurset har ikke en afsluttende prøve men hvis ikke man har været klar til at kunne gennemfører kurset efter forskrifterne, skal man gennemfører et nyt kursus.. Det sker meget sjældent for elever fra Tip Top Trafik, da vi altid går meget op i du er klar til den del af forløbet du er noget til. Det sidste vigtige er at du husker både din lektionsplan og din ansøgning om kørekort.

Glatbane

Vi benytter os af den populærere UP! Vi har fast personale til at vedligeholde og servicere bilerne. Vi har også en medarbejder der kun sørger for at holde bilerne rene.