Fokus på trafiksikkerhed og  fornuftig trafikadfærd

Om Tip Top Trafik

Fokus på trafiksikkerhed mindsker vrede bilister

Hos Tip Top Trafik sætter vi fokus på fornuftig trafikadfærd når vi uddanner vores elever – hvilket er til stor gavn for den danske trafiksikkerhed.

Hos Tip Top Trafik er vi klar over at trafikadfærd skal være en vigtig del af uddannelsen – både når vi uddanner kørelærere og køreskoleelever. Det vil sige at når man uddanner sig som kørelærer via Skyum & Andersen og Stjernqvist (som er en del af Tip Top Trafik) er man sikker på at adfærd i trafikken er en vigtigt del af uddannelsen, og når man tager kørekort hos Tip Top Trafik er man sikker på at få en kørelærer med høj faglighed – som hjælper alle elever gennem et trygt og sikkert forløb, hvor trafikadfærd spiller en stor rolle.
Bedre trafikadfærd skaber bedre trafiksikkerhed, hvilket er et af de mål vi har sat for vores fremtid som køreskole.

Fokus på uddannelsesmodellen

Uden dygtige kørelærere er det nærmest umuligt at få dygtige bilister. Derfor uddanner vi kørelærere via Stjernqvist.dk og Skyum & Andersen. Når vi uddanner kørelærere har vi i uddannelsen lagt stor vægt på at der er fokus på formidling af trafikadfærd i kørelærernes undervisning både teoretisk og praktisk. Dette er medvirkende til at sikre målet om fornuftig trafikadfærd samt et opgør med vrede i trafikken på de danske veje.

Skal du tage kørekort på Sjalland?

Se priserne for at tage kørekort på Sjalland her:

Kørekort priser på Sjælland

Skal du tage kørekort på Århus?

Se priserne for at tage kørekort på Århus her:

Kørekort priser på Århus

Mød Tip Top Trafiks kørelærere

Få et overblik over vores kørelærere her:

Mød vores kørelærer

Skriv et svar