René Holmberg

René har mere end 30 års erfaring som kørelærer. Han er venlig, tålmodig og har særdeles gode pædagogiske evner – hvilket gør ham enormt dygtig til at håndtere de elever, som er særligt nervøse.

Jacob Riis

Jacob har været kørelærer siden 1994. Han underviser teoretisk og praktisk til både bil og motorcykel. Hans mange års erfaring med undervisning gør ham til en særdeles dygtig kørelærer med en høj faglighed.

Robbin Castøe

Robbin har arbejdet som kørelærer siden 2012. Videre har han uddannet sig som særligt godkendt kørelærer, og er på imponerende vis blevet kåret til Danmarks bedste kørelærer 5 år i træk. 

Frank Hansen

Frank har været kørelærer siden 2018. Han er en udadvendt, venlig og professionel kørelærer – som hjælper dig sikkert gennem hele kørekort forløbet – både teoretisk og praktisk.

Hans Beyer

Hans er en tålmodig og fleksibel kørelærer, hvis mål er at føre dig sikkert igennem hele forløbet – frem til du står med dit kørekort i hånden.

Svend Christensen

Svend blev uddannet kørelærer i 1998, dette har givet ham en masse erfaring hvad angår mennesker – men så sandelig også alt det køretekniske. Svend er en tålmodig, punktlig og engageret kørelærer.

Vi opdaterer løbende denne side.